Baitullah : Rindu yang tak pernah padam

Baitullah : Rindu yang tak pernah padam
Baitullah : Rindu yang tak akan padam hingga ke akhirku...

Sunday, February 27, 2011

Ya Allah Selamatkan Rakyat Libya Dari Diktator Gaddafi


Alhamdulillah. Sempat juga saya bersama  solidariti rakyat Libya dan rakyat Msia yang prihatin serta NGO2 di depan kedutaan Libya selepas solat Jumaat yang lalu. Kesedihan hati  dan rasa marah teramat sangat terhadap kezaliman diktator Muammar Gaddafi yang sanggup menghancurkan rakyatnya sendiri yang saya anggap lebih dasyat dari Cast Lead Isreel terhadap rakyat Palestine mendorong saya turut serta bersama di protest anti-Gaddafi tersebut. Ya Allah selamatkan Libya dan hancurkan kediktatoran Muammar sebagaimana dia hancurkan rakyatnya dengan senjata2 peperangan!!!1 comment:

  1. di fasa terakhir dunia ISLAM akan tertegak juga, insya ALLAH akan sampai masanya juga.. pesan GURU saya kita kena mempersiapkan diri kita menghadapi fasa itu semoga kia tergolong di kalangan mereka yang memenangkan ISLAM..

    ReplyDelete

Assalamualaikum pengunjung. Terima kasih atas semua komen-komen anda. Komenlah apa sahaja asalkan tidak tercatat dosa di dalam buku amalan anda(mencarut berdosa tau !).Terima kasih komen yg membina. Terima kasih juga komen yg menjatuhkan. Orang-orang hebat menjadi hebat setelah banyak kali bangun dari banyak kali kejatuhan. Akhirnya ia bangun dan tak jatuh-jatuh lagi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

terima kasih dariku...

Tajuk-tajuk saya

Menyentuh Hati-Peristiwa Almarhum Ustaz Fadhil Noor

Syuhada Chechen. Mereka telah memilih Syahid.